FamiliereŁnie 2012 op 28 juli in De Lier
In het bericht in Familienieuws 103 is er door Ellen van ome Aad al een aankondiging opgenomen over de viering van de 85ste verjaardag van haar vader annex een familiereŁnie in 2012.
De buitengewoon geslaagde bijeenkomst is op 28 juli van 15:00 tot 20:30 uur in partycentrum 't Centrum, Hoofdstraat 100 in De Lier gehouden. Verschillende overzeese familieleden zijn in Nederland en zij zullen de reŁnie combineren met een bezoek aan de Floriade en het Varend Corso.
Aan- en afmeldingen, wijzigingen in het programma en andere mededelingen zullen we onder 'Bijzonderheden' vermelden, terwijl de aanwezige familieleden te zien zijn bij 'Deelnemers'. Bij Activiteiten zal een schema worden bijgehouden van de activiteiten, die met en voor onze buitenlandse familieleden worden georganiseerd.
De fotoselecties kunnen bij 'Foto's' worden gevonden.

The family reunion in combination with the celebration of the 85th birthday of uncle Aad was held on July 28 from 15:00 till 20:30 hour in party centre 't Centrum in De Lier. It is nice that we could welcome a lot of family members from abroad. If you want to know who was there, just click on 'Deelnemers'. Further announcements will be published under 'Bijzonderheden'. Under 'Activiteiten' will be a schedule published of all the activities during the time, that our family members are in Holland. The picture selections are placed under 'Foto's'.
 Bijzonderheden  Deelnemers  Activiteiten  Foto's 
Terug naar boven