Loos-en-reŁnie op 19 juli 2003 in Hoek van Holland.

Tijdens de eerste reŁnie op 30 september 2000 werd er al gesuggereerd dat we dit om de paar jaar moesten gaan herhalen. Ome Koos heeft toen aangekondigd, dat hij 2003 wel een goed jaar zou vinden, omdat hij dan de respectabele leeftijd van 80 zou halen. Bovendien konden we onze overzeese familieleden tijdig informeren over een geschikte datum. De toenmalige organisatie heeft door middel van een jaarlijkse brief de rest van de familie op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Toen Marianne door een slopende ziekte te zeer was verzwakt, heeft Rolf (van tante Door) zich bereid verklaard om Leny (van ome Koos) in de organisatie bij te springen. Ik zal proberen om via dit digitale communicatiemiddel de nieuwsvoorziening bij te houden. Helaas heeft Marianne de ongelijke strijd tegen haar ziekte op 28 mei jl. verloren.

De reŁnie op 19 juli 2003 was volgens ons een zeer geslaagd evenement. De aanwezigheid van totaal 79 familieleden, een aantal waarin ook de allerkleinsten meegeteld zijn, leverde een grote hoeveelheid hernieuwde kennismakingen op. Hierbij was vooral het contigent overzeese familieleden veelal het middelpunt. De minuut stilte tijdens de speech van Rolf en de overhandiging van een grote foto aan ome Koos waren indrukwekkende momenten. We willen van hieruit dan ook ome Koos als initiatiefnemer onze dank overbrengen en zijn ervan overtuigd, dat hij met volle teugen heeft genoten van zijn (verlate) verjaardagsfeest.
Ook de diverse positieve reacties, die we mondeling, per email en per post hebben mogen ontvangen, bevestigen ons idee dat vele familiebanden weer eens verstevigd zijn. De voorstellen om over een jaar of drie een reŁnie in een ver land te houden, werden door verschillende potentiŽle organisatoren met verve ondersteund.

Wil je weten wie er op de reŁnie aanwezig waren, klik dan hier. Bovendien zijn nog wat algemene berichten over de reŁnie terug te vinden door hier te klikken.

Voor de Stamboom en de Verjaardagskalender heb ik aparte knoppen in de menubalk aan de linkerkant opgenomen.