Leks Marlene Guido Bill Lennart Hans Paul ome Aad Tamara Mark Myra Brenda Tim Karen Agnes Marian Glen Jennifer Nick Ellen Peter Janine Todd Joan Bart Maja Greg Rolf Jorn Joshua George George Kai Caroline

Wil je weten wie wie is? Ga met je cursor op een gezicht staan en de naam zal te voorschijn komen.
Do you want know who is who? Move your cursor to a face and the name will appear.

Op de reŁnie in Cupar zijn door de verschillende fotografen ongelooflijk veel foto's genomen. Van iedere fotograaf willen we een selectie plaatsen. Er zullen ongetwijfeld van diverse situaties bijna dezelfde opnamen voorkomen.

Klik op een van onderstaande namen om naar de betreffende fotopagina te gaan. In het openingsscherm staat links de eerste foto in groot formaat en rechts een overzicht in kleinere afmetingen. Om ťťn van de volgende foto's te kunnen bekijken, zijn er twee mogelijkheden. Klik op een klein fotootje aan de rechterkant en de grote foto aan de linkerkant wordt door het gewenste exemplaar vervangen. Een tweede manier is om rechts op de grote foto te klikken waarna de volgende foto in de grotere opmaak verschijnt. Op die wijze kan de hele serie bekeken worden. Om terug te gaan binnen een serie, is een muisklik aan de linkerkant van de foto voldoende. Je kunt het scherm weer verlaten via het menu aan de linkerkant.

Click on one of the names and the selection of pictures of the photographer will appear. The easiest way to see the whole serie is to click on the right side in the picture and the following picture will appear. To go back just click on the left side in the picture.
Terug naar boven